Nederlands

Ons Hotel-Restaurant bevindt zich in het schilderachtige kloosterdorpje Marienthal bei Seelbach. Tussen heuvels en bergen, bedekt met weides en bossen biedt dit mooie gebied niet alleen gezonde lucht en natuur maar ook historische bezienswaardigheden, kultuur en outdoor activiteiten.

Lekker eten & Genieten

Of het nu gaat om ontbijten, lunchen, romantisch diner, een verfrissend drankje, een heerlijke ijscoupe of koffie met gebak in ons gezellige restaurant of ons mooie terras is het mogelijk.

Restaurant

Menu

Wij proberen zoveel mogelijk regionale en biologische produkten te gebruiken. Wij zijn gepasioneerd over ons werk en het beschermen van de wereld om ons heen.Our Motivation

Our work is our purpose, our driving force. It's the reason we get up every day and do what we do. Most importantly, it keeps pushing us to achieve bigger and better things with each new challenge.

Voor wie ?

Geniet u verblijf bij ons met volle teugen of het nu is voor een weekendtrip,één overnachting op u wandel- of fietstocht of voor een paar dagen weg van de hectiek van alle dag.

Book a room

Wij hebben beschikbaar 2 comfortable twee-persoonskamers en 1 De Luxe tweepersoonskamer.
Tevens 2 eenvoudige één-persoonskamer met douche cabine en wastafel op de kamer, het toilet op de gang.
1x 4-persoons appartement met complete keuken, zithoek, 2 x ruime slaapkamers, badkamer, en extra toilet.